BLOG

The big reveal

Vandaag hebben wij een ander soort blog voor jullie. Vandaag is onze eerste BOX de deur uit gegaan en wij willen vertellen waarom wij hiermee begonnen zijn, wat het voor ons betekent en wat wij voor jullie willen doen.

Wij van your decision staan voor een natuurlijk, vegan en verantwoord leven. De maatschappij maakt deze keuze niet altijd makkelijk, en wij zullen jullie het eerlijk vertellen … Wij doen het ook niet perfect! Daarom willen wij mensen laten kennis maken met producten die deze kenmerken hebben maar toch ontzettend leuk, modern en classy zijn! Via deze manier willen wij de natuur een klein beetje helpen en uiteindelijk de wereld voor onszelf en de generaties na ons prachtig achter laten.

 Daarom ook onze naam: YOUR DECISION! Omdat deze verandering jouw keuze moet zijn!

Als je een abonnement neemt krijg je 1x in de 8 weken een box opgestuurd met producten, iedere box heeft een thema en de producten zullen dan op het thema aangepast zijn! Deze box is voor ons heel speciaal, daarom zoeken wij de producten met zorg uit. Ieder product wordt nagekeken of het aan onze voorwaardes voldoet. Wij steken hier graag onze tijd in zodat jij dat niet hoeft te doen.

De eerste box is net de deur uit en had als maand thema: Happy new you! Wij hebben besloten de producten stil te houden totdat iedereen zijn box heeft ontvangen, wij hebben hiervoor gekozen omdat wij de box zien als een cadeau aan jezelf! Iedere 8 weken een box vol verassingen, hoe leuk is dat??  1 ding wat wij wel garanderen… Hij is minimaal €70-, waard, (soms zelfs meer).

Dus de samenvatting… Een superleuk box gevuld met natuurlijk, vegan en verantwoordelijke producten met iedere 8 weken een nieuw thema!

Lets change the world together!

Liefs, Kayla en Myrthe xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.