Hoi lieve mensen,

ik ben Kayla, mede eigenaresse van Your decision. Leuk dat jullie op onze website terecht zijn gekomen. Graag wil ik jullie vertellen wie ik ben en wat mijn passie is.

Om te beginnen wie ben ik?

Nou, Ik ben getrouwd met mijn lieve man Joop en wij wonen samen met onze franse bulldog Sties. Naast het runnen van mijn eigen bedrijf werk ik ook nog in het ziekenhuis als Recovery verpleegkundige, dit doe ik ontzettend graag!

Sinds September 2020 ben ik samen met Myrthe onze eigen bedrijf begonnen, tijdens een gezellige koffieochtend besloten wij onze 2 passies te combineren en daar een webshop van te maken. Mijn passie is alles wat biologisch en natuurlijk is. Ik vind het heel belangrijk om mijn ecologische voetafdruk te verkleinen door te doen wat ik kan maar alsnog te genieten van alle leuks wat het leven te bieden heeft. Ik probeer invloed te hebben waar dat kan. Plastic vrij, biologische producten en eten, minder uitstoot door vaker de fiets te pakken, dit zijn maar enkele voorbeelden maar anders wordt dit een hele lang introductie… maar niemand is perfect en onze maatschappij maakt het ons niet makkelijk door alles in plastic te verkopen en gemak dient de mens, soms is de auto pakken als het stormt en regent gewoon veel fijner, en dit doe ik ook!

Met onze webshop willen we het jullie iets makkelijker maken, dat jullie ook je ecologische voetafdruk kan verkleinen terwijl je nog volop kan genieten van alle leuke geuren, kleuren en ditjes en datjes!

Liefs Kayla

 Hi allemaal, 

Leuk dat je even de moeite neemt om te kijken wie wij zijn! 

Ik ben Myrthe, woon samen met mijn liefste vriendje Rob en samen hebben wij een pracht zoon Elias, onze zonnestraal in huis.

Zo vormen wij samen een leuk klein gezinnetje. 

Ik werk in de optiek waar ik samen met mijn collega´s er elke dag voor zorg dat alle klanten weer goed kunnen zien en hen te voorzien van een leuke bril.  

Verder ben ik stiekem best een gezellige huismus die graag voor iedereen een goed gedekte tafel vol met goede wijn en hapjes neer zet om zo samen een leuke middag of avond te hebben. 

Ik heb altijd al een passie voor de verkoop gehad, vanaf jongs af aan al in de detailhandel gewerkt en ik zou dit niet willen ruilen. ik vind het heerlijk om met de mensen in contact te zijn, ze te adviseren, te voorzien van mooie spullen en ze met een leuk en blij gevoel weer naar huis te laten gaan. of in ons geval, dat ze thuis hun pakketje als een cadeautje kunnen uitpakken. 

Your Decision is dan ook een droom die uitkomt, ik mag dit samen met Kayla gaan doen. wij als eigenaaresses hadden dan ook beide onze eigen visies en dromen over de toekomst. Ik had het altijd al leuk gevonden een winkel te openen, dat wordt nu werkelijkheid in de vorm van een webshop, en eerlijk, we hebben echt heel leuke artikelen die allemaal verbeterend zijn voor het milieu maar ik wil hiermee ook laten zien dat het niet ´suf´ is. Ik houd echt van mooie spullen waarmee je het gezellig kunt maken thuis en hoe leuk is dat, dat het ook nog op een verantwoorde manier kan! 

Ik hoop je vaker te zien in de webshop!

Liefs, Myrthe