BLOG

Top 10 Christmas tips!

Merry Christmas

Hoe haal je het maximale uit kerst tijdens een pandemie?

Zoals iedereen al weet is 2020 een bijzonder jaar geweest. Januari en februari waren nog ‘normaal’ maar vanaf maart leven we in een hele andere wereld. Waarin we minder vrijheid hebben maar wel voor en goed doel. Covid-19 heeft een impact gehad op iedereen zijn leven. Of je zelf Covid heb gehad of iemand kent die ziek is geweest. Als je iemand verloren bent door Covid of door iets anders, afscheid nemen is nog nooit zo moeilijk geweest…

Maar Covid heeft ook positieve dingen laten zien, we zijn als mensheid nog nooit zo creatief geweest, nog nooit zoveel steun voor elkaar gehad uit alle hoeken van de wereld. We zijn closer met het gezin geworden door thuiswerken, we hebben onze waardering laten zien aan de zorg en beseffen nu hoe relevant iedereen zijn rol is in deze maatschappij. Helaas kunnen we nog niet zeggen dat het over is, we moeten ons nog steeds dagelijks aanpassen en vooral nu met de komende kerstdagen gaat het heel lastig zijn voor mensen. We kunnen niet hetzelfde doen als de afgelopen jaren maar daarom hebben wij van Your decision wat ideeën bedacht om jou kerst nog iets leuker te maken. Hieronder vind je 10 tips om jou kerstdagen met veel geluk en liefde te vieren.

  1. Dagje kerst verlichting bekijken met het gezin! Ben je gewend om weg te gaan bij de kerstdagen en kan je niet tegen het binnen zitten. Maak een brunch picknick, leg kleedden in de auto en trek je leukste kerst trui aan. Stap in je auto en ga de mooiste kerstverlichting zoeken in de buurt. In canada is het ieder jaar een traditie om de dagen voor kerst rond te rijden en de verlichting van de buurt te bekijken. Dus hier in Nederland kan het ook!
  1. Elegant dineren. Waarom ook niet? Kook samen met jou gezin een 3,4 of 5 gangen menu, kleed je op en top chique aan en ga thuis uiteten.
  1. Afhalen bij jou lievelings restaurant. De Horeca heeft het de afgelopen maanden heel zwaar gehad! Steun jou lokale restaurant en haal een mooi kerst menu af. Let op! Wees wel optijd met bestellen anders wordt het droge crackers eten…
  1. Spelletjes avond. We mogen maximaal 3 mensen op bezoek hebben. (buiten om je gezin), nodig 3 mensen uit en maak er een spelletjes avond van. Lekkere borrel met hapjes erbij en GAMES ON!
  1. Foute kersttrui wedstrijd. Spreekt voor zich.. trek de slechtste kerst trui aan en kies iemand die Jury is, degene met de foutste kersttrui wint en degene die verliest krijgt een bord vol slagroom in z’n gezicht. Gegarandeerd een dag vol lachen.
  2. Kies je lievelingskerst nummer en verzin een eigen tekst op de muziek of verzin een dansje op de muziek.

 

  1. Speurtocht naar kerstbomen. Maak in een thermoskan de lekkerste glühwein klaar. Kleed je warm en cozy aan en ga zoeken naar kerstbomen.. hiervoor moet je het wel leuk vinden om bij mensen naar binnen te kijken.. maar wie doet dat niet graag.
  1. Kerst ready maken. Kerst ochtend staat dit jaar in het teken van zelf zorg, slaap eerst lekker uit, ga douchen met jou nieuwe happy soaps shampoo bar, conditioner bar, body bar and shaving bar, maak jezelf mooi en kleed je leuk aan. Het is bewezen dat als jij je chique aankleedt dat je dan zelfverzekerde de dag begint! Don’t forget the christmas glitter!
  1. Laat je huis naar kerst ruiken. Heb jij echt geen plannen deze kerst, zit je verplicht in quarantaine? Het minste wat je dan voor jezelf kan doen is het gezellig maken. Onze geurstokjes Bright ruiken naar de kerst dagen! Koop voor jezelf deze geurstokjes en jou kerst wordt Merry and Bright!
  1. Zoals we allemaal weten maar toch heel snel vergeten gaat kerst eigenlijk om het samen zijn en het geven. Laat jou waardering voor iemand zien deze kerstdagen door een cadeautje aan de deur te hangen of even te bellen. Hiermee hopen we het jaar 2020 goed en gezellig af te sluiten!

Dit waren ze. Onze top 10 Christmas tips! Wij hopen dat jullie met alle liefde van kerst 2020 kunnen genieten en dat 2021 een mooi, sociaal en bijzonder jaar wordt!

Merry Christmas from Your decision! xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.